понеділок, 2 вересня 2019 р.

Свято знань

Доброго ранку, шкільна родина! Сьогодні розпочалися наші заняття в школі. Я дуже рада вас усіх бачити і сподіваюся навзаєм. Успіхів вам, гарних вражень від почутого, нового. Разом крокувати по країні знань набагато легше, тому не забувайте про те, що ми єдина велика дружна команда, якій під силу все.
Сьогодні ми зустрілися як старі добрі друзі.




 Перший урок на тему "Особиста гідність. Громадянська позиція. Безпека" пройшов жваво в інтерактивній формі, під час якого ви визначали свої пріоритети та уподобання. Це все ви зобразили у формі малюнків на кожній грані піраміди. Кожен з вас є індивідом, але разом з тим ви кожен є ОСОБИСТІСТЮ, для яких притаманні певні моральні якості, які можна отримати тільки спілкуючись із собі подібними. 
Особистість - це людина, яка має свої індивідуальні особливості, котра пізнає і перетворює навколишній світ і займає певне місце серед інших людей в суспільстві. Але разом з тим ви кожен є індивідом, тобто одиничним представником людського роду. Такі різні ми зібралися у класі і від нас залежить як нам буде комфортно разом. Тож не забувайте про гідність, порядність, колективізм, доброту, щирість у відношенні один до одного. 
Бо "Ти знаєш, що ти - людина?
       Ти знаєш про це, чи ні?
        Усмішка твоя - єдина,
        Мука твоя - єдина,
                                                                                       Очі твої одні!"     (В. Симоненко)

















       

Немає коментарів:

Дописати коментар